Over ELT

not selfish quote

Hallo!

Over Every Little Thing

Welkom bij Every Little Thing, een life(style) blog die wil bijdragen aan een fijnere manier van leven. En dat met kleine dingetjes die je zelf kan doen. Wil jij ook meer energie, meer vrije tijd en minder stress? Dan ben je hier op het juiste adres! Ik deel met jou mijn unieke ervaringen en tips om ervoor te zorgen dat je tijd en aandacht besteedt aan jezelf, zonder je hierover schuldig te voelen. Want je verdient die momentjes van me time, je verdient het om de beste versie van jezelf te zijn en dit ook aan anderen te tonen. Het wordt tijd om weer te genieten, en ik hoop dat mijn blog je net dat zetje geeft om er in te willen vliegen.

Aangenaam

Ik ben Bibiane, 29 jaar en (alleenstaande) mama van een dochter van 2. Ook ik liep in de valkuil van alsmaar meer, beter, groter, sneller, nog, nog, nog…. Tot ik op een gegeven moment gewoon instortte. Ik kon niet meer. De sneeuwbal die zich al heel lang aan het vormen was geweest, kwam in een rotvaart op mij af en haalde mij gewoonweg onderuit. De kaars was uit, de batterijtjes waren meer dan op.

Langzaamaan stond ik op en begon ik aan de lange weg van herstel. Met vallen en opstaan leerde ik wat werkt (en ook wat niet werkt) en genoot ik voor het eerst in mijn leven van kleine dingen. En 1 van de belangrijkste zaken die ik toen leerde was om ook eens aan mezelf te denken.

Omdat ik weet dat dat niet vanzelfsprekend is, startte ik deze blog. Every Little Thing is mijn kleine plaatsje op het internet van waaruit ik mensen wil helpen die zichzelf even kwijt zijn. Maar ook mensen die willen stilstaan bij de kleine dingen en meer willen genieten zijn zeker welkom. Laten we samen de kleine dingen koesteren en even ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Hier vind je inspiratie en bruikbare tips op het vlak van self care, minimalisme, productiviteit, persoonlijke groei en organiseren.

Neem er een kopje koffie of thee bij en laat me weten waar jij vandaag bij wil stilstaan.

Scroll Up